top of page

Diensten

WAT KUNNEN WE VOOR ELKAAR BETEKENEN?

Hieronder vindt u een overzicht van alle diensten die we kunnen verzorgen.

Uiteraard zijn er de foto- en videoreportages. Al dan niet aangevuld met luchtbeelden.

Maar dat is nog niet alles.

Wat dacht u van 360° foto's die een perfect beeld geven van de woning?

Of misschien is een brochure of folder het ideale medium om uw woning in de kijker te zetten?

Varianten op onderstaande zaken zijn zeker ook mogelijk.

Denk hierbij aan promovideo's voor bedrijven, aftermovies van events,...

Ontdek het hieronder!

VASTGOED

Foto, Video & 360°

 

DRONE

PROMOVIDEO

AFTERMOVIE

GRAFISCH DESIGN

Brochures & folders

DIENSTEN

Fotoreportage vastgoed

Hierbij wordt een reeks foto's gemaakt die het pand zo goed mogelijk in beeld brengen. Vooraf wordt in overleg bepaald wat de sterke en eventuele minder sterke punten zijn aan de woning / omgeving. Zo kunnen we deze extra benadrukken of net zo weinig mogelijk aan bod laten komen op de foto's.

Er worden zowel foto's van de buitenzijde (gevels, tuin, ...) als van het interieur van de woning gemaakt.

Aantal in functie van de omvang van het pand / terrein. Indien het goed er zich toe leent worden enkele detail foto's gemaakt om een bepaalde sfeer te creëren. Denk hierbij aan een decoratieve schouw, mooie trap, speciale gevelelementen, ...

De foto's worden gemaakt met een professioneel toestel met groothoeklens. Deze worden nadien opgewerkt en digitaal bezorgd in groot formaat. Er wordt optimaal aandacht besteed aan de presentatie van de woning.

Indien nodig verplaatsen we kleine meubels of andere storende zaken voor een beter uitzicht.

Gezien we beschikken over een klasse 1 drone-licentie kunnen er supplementair ook luchtfoto's worden gemaakt.

Onze professionele drone met camera zorgt voor prachtige hoge resolutie foto's. Deze tonen het pand / perceel eens vanuit een andere hoek. Er kan / mag echter niet overal gevlogen worden. U neemt hiervoor best contact met ons op om samen de mogelijkheden te bekijken.

NIEUW:

Wil je de ligging extra benadrukken? Dan kan het gebruik van een hoogtestatief zeker een meerwaarde zijn.

Door gebruik te maken van een statief met een hoogte van 8 (!) meter creëren we een volledig ander perspectief.

In tegenstelling tot een drone is het gebruik van een hoogtestatief niet gebonden aan een bepaalde wetgeving.

Ook in het centrum van een stad of dichtbij een luchthaven kunnen op die manier foto's worden gemaakt.

Filmreportage vastgoed

Hierbij wordt een filmreportage gemaakt van de woning en directe omgeving om deze zo goed mogelijk in beeld te brengen. Vooraf wordt in overleg bepaald wat de sterke en eventuele minder sterke punten zijn aan de woning / omgeving. Zo kunnen we deze extra benadrukken of net zo weinig mogelijk aan bod laten komen in de promofilm.

 

Zowel het interieur als exterieur van de woning komt aan bod. Indien het goed er zich toe leent worden detail opnames gemaakt om een bepaalde sfeer te creëren. Denk hierbij aan een decoratieve schouw, mooie trap, speciale gevelelementen, ...

 

Alle video's worden gemaakt met professionele filmcamera's. Eventueel aangevuld met een gimbal voor extra stabiele beelden. Nadien worden alle beelden gemonteerd tot een video van ca. 1 à 2 minuten. Er wordt gebruik gemaakt van

rechtenvrije muziek of muziek waarop de rechten werden verworven.

 

Er wordt optimaal aandacht besteed aan de presentatie van de woning. Indien nodig verplaatsen we kleine meubels of andere storende zaken voor een beter uitzicht.

 

Gezien we beschikken over een klasse 1 drone-licentie kunnen er supplementair ook luchtbeelden worden gemaakt. Onze professionele drone met camera zorgt voor prachtige 4K beelden. Deze tonen het pand / perceel eens vanuit een andere hoek. Er kan / mag echter niet overal gevlogen worden. U neemt best contact met ons op om samen de mogelijkheden te bekijken.

Onderstaand de prijzen voor een standaard basis video. Indien gewenst kan dit worden uitgebreid met een voice-over of zelfs een volledig gegidst bezoek waarbij de makelaar de kijker meeneemt doorheen de woning.

360°- foto's vastgoed

Hierbij worden 360 graden foto's gemaakt van de woning en eventueel de tuin / omgeving om deze zo goed als mogelijk in beeld te brengen. Deze kunnen als afzonderlijke 360° foto's worden aangeleverd in .jpg-formaat.

Indien gewenst kan een volledige virtuele tour worden opgemaakt waarbij alle foto's worden gelinkt en waar bijkomende informatie kan worden toegevoegd aan de tour. Deze tour kan eveneens worden toegevoegd aan uw website.

Drone foto's & video's

Het is belangrijk om beroep te doen op een gelicentieerde drone-piloot. Uiteraard is een geldige licentie verplicht om te mogen vliegen. Het biedt echter ook de garantie dat de piloot beschikt over de nodige vaardigheden om alles veilig en volgens de regels van de kunst te laten verlopen. 

Bij MD-Visuals beschikken we over een klasse 1 licentie. Dit is de hoogte klasse in België! Al onze toestellen zijn ingeschreven in het Belgische luchtruim en beschikken allen over een deftige verzekering.

Dit alles is verplicht, maar is voor ieders veiligheid uiteraard ontzettend belangrijk.

UPDATE 2021:

Sinds 2021 is er een Europese Drone Wetgeving. De vluchten worden ingedeeld in 3 categorieën.

Open (A1 / A2 / A3) / Specific & Certified. Deze laatste is momenteel nog niet aan de orde. Deze is voor taxi-drones en het automatisch leveren van pakjes door de lucht. 

Doordat MD-Visuals reeds geruime tijd beschikt over een Klasse 1 licentie kan deze worden gemigreerd naar de Europese wetgeving. Bijgevolg mogen we vliegen in de volledige Open categorie én de Specific categorie.

Hou er rekening mee dat er niet overal gevlogen kan worden. Bepaalde zones zijn permanent verboden. Andere zones kunnen tijdelijk worden geactiveerd. Het is belangrijk om voldoende tijd uit te trekken voor de pre- en postflight.

Er wordt gevlogen met een DJI Inspire 2 met Zenmuse X5S camera. Dit toestel heeft een lange vliegtijd (+/- 18-20 minuten) en is geschikt om te vliegen in dual operator modus. Hierbij kan een bijkomende cameraman/vrouw de camera vanop afstand besturen, zonder dat de besturing van de drone uit handen wordt gegeven.

De topsnelheid van de Inspire 2 ligt op ongeveer 108km/u waardoor de meest veelzijdige onderwerpen in beeld kunnen worden gebracht.

MD-Visuals kan worden ingeschakeld om luchtfoto's en/of video's te maken van uiteenlopende evenementen.

Onderstaand is een standaard prijssetting waarbij we vooraf alle papierwerk in orde brengen om de vlucht te mogen aanvangen. We zijn ongeveer een dik uur ter plaatse. Eerst brengen we het toestel in gereedheid. Daarna volgt een korte bespreking van de wensen. Eventueel kan samen gevlogen worden met een cameraman/vrouw in dual operator modus.

Gedurende de vlucht voorzien we 2 sets batterijen. Goed voor +/- 2 x 20minuten.

Nadien worden de onbewerkte beelden doorgegeven.

Promovideo's & Aftermovies

Promovideo's voor bedrijven zijn vandaag de dag ontzettend belangrijk. Promoot je bedrijf met een professionele promovideo van

MD-Visuals, waarin je bedrijf, de visie, je product en de drijfsveer aan bod komen.

Door gebruikt te maken van onze professionele drones & camera's zijn we in staat verschillende technieken te combineren om een afwisselende video samen te stellen waarin uw bedrijf centraal staat.

Bij elk zichzelf respecterend event hoort tegenwoordig een aftermovie. Het toont de highlights van het event. Een promovideo is tevens een ideaal instrument om reclame mee te maken voor een volgende editie.

Bezoekers die reeds aanwezig waren kunnen in gedachten even terugkeren terwijl nieuwe bezoekers warm gemaakt worden om volgende keer wel aanwezig te zijn.

Wenst u een promovideo voor uw bedrijf?

Of wil u uw event de aandacht geven die het verdient?

Stuur dan zeker een berichtje om de mogelijkheden te bespreken!

Grafisch design

U kunt eveneens bij MD-Visuals terecht voor het opmaken van brochures, flyers en folders.

Dit kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met een vastgoed fotoreportage. Nadien wordt een flyer/folder opgemaakt met een aantal sfeerbeelden van de woning en omgeving. Bijkomend kunnen plattegronden of 3D beelden worden toegevoegd. Natuurlijk hoort er ook een beschrijving van de woning en de buurt te worden toegevoegd.

De brochure kan zo uitgebreid als u maar wil. 

Afhankelijk van het aantal foto’s en de hoeveelheid tekst, begint de brochure met ca 10 pagina’s.

De brochure kan in PDF en dus online worden gedownload.

Diverse architecten, bouwfirma's en makelaars deden in het verleden reeds beroep op MD-Visuals

Voor dergelijke zaken wordt niet gewerkt met standaard prijzen gezien de wensen erg uiteen kunnen lopen.

Stuur gerust een berichtje met uw wensen en dan maken we graag een offerte op maat.

Filmreportage vastgoed
Fotoreportage vastgoed
360° - foto's vastgoed
Drone foto's en video's
Grafisch design
Promovideo's & Afterovies
bottom of page